Британія запропонувала ЄС перейти до нового етапу переговорів щодо Brexit

Британія запропонувала ЄС перейти до нового етапу переговорів щодо Brexit
Британський міністр з питань Brexit Девід Девіс

Великобританія заявила, що хоче, щоб переговори з ЄС перейшли до наступного етапу, оскільки в ньому викладено деталі майбутніх відносин

Великобританія запропонувала перейти до наступного етапу переговорів з Європейським союзом по Brexit. Про це повідомляє Reuters.

«У неділю Великобританія заявила, що хоче, щоб переговори з ЄС перейшли до наступного етапу, оскільки в ньому викладено деталі майбутніх відносин, які вона передбачає з блоком», - наголошується в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в Сполученому Королівстві наголосили, що міністри продемонстрували єдиний підхід до переговорів.

«Нам потрібно обговорити питання навколо нашого майбутнього партнерства, щоб забезпечити угоду, яка забезпечує сильну Великобританію і ЄС», - заявив міністр з питань Brexit Девід Девіс.

У департаменті готуються опублікувати кілька документів, включаючи плани по новій митній системі і пропозицію про те, як вирішити проблеми нефізичного кордону між Ірландією і Північною Ірландією.

«Ми абсолютно ясно знаємо, що проблеми навколо нашого виходу і нашого майбутнього партнерства нерозривно пов'язані. Ці документи показують, що ми готові розширити переговори», - сказало джерело в британському департаменті по Brexit.

Раніше повідомлялося, що Євросоюз недоотримає від 10 млрд до 12 млрд євро на рік після Brexit.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: