Будівництво альтернативного газопроводу в Авдіївку обійдеться у 60 млн грн

Будівництво альтернативного газопроводу в Авдіївку обійдеться у 60 млн грн
Голова військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павло Малихін

Про швидкість будівництва поки що рано говорити, зазначив Малихін

Голова військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павло Малихін в інтерв’ю «Главкому»  розповів, скільки грошей і часу потрібно на будівництво газопроводу до прифронтового міста.

«59 мільйонів гривень. Про швидкість будівництва поки що рано говорити. Від міста на реалізацію цього проекту виділили мільйон гривень для підготовки документації. Ці гроші були виділені ще минулого року, бо газова проблема виникла не сьогодні. Далі -  справа за виділенням коштів від обласної військово-цивільної адміністрації та Авдіївського коксохімічного заводу», - пояснив мер.

Малихів додав, що місто, скільки мало виділити, вже виділило. 15 червня відбулась зустріч з головою військово-цивільної адміністрації Донецької області Павлом Жебрівським і генеральним директором Авдіївського коксохімічного заводу Мусою Магомедовим, де обговорювалося будівництво альтернативного газопроводу.

«Я знаю, що в Києві на вищому рівні вже прийнято рішення про цей проект. Зараз я роблю розпорядження щодо делегування функцій замовника обласній адміністрації. Це означає, що місто не покинуте напризволяще», - зазначив голова військово-цивільної адміністрації Авдіївки.

Як відомо, зараз місто Авдіївка живе в режимі надзвичайної ситуації

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: