«Це не русофобія. Це набагато серйозніше і вже назавжди». Геращенко відповіла Путіну

«Це не русофобія. Це набагато серйозніше і вже назавжди». Геращенко відповіла Путіну
Геращенко констатувала, що від Росії треба триматися якомога далі

Геращенко впевнена, що Україна задля виживання має «відірватися» від Росії

Перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній робочій підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко прокоментувала слова президента Росії Володимира Путіна щодо русофобів в Україні.

«Президент країни, 69% населення якої, згідно опитування російських соціологів, зокрема, їх «Левада Центр», вважають Україну і українців ворожою країною, ворогом номер 2, після США, звинувачує українську владу в русофобії. Та ні, це не русофобія. Це набагато серйозніше і вже назавжди. Це розуміння, хто ворог і вбивця, мародер і грабіжник, загарбник і окупант, підлий сусід, що ненавидить Украіну, і при цьому вимагає українців любити бєрьози, балалайкі і русскій мір, російські танки і зелених чоловічків без шевронів», - написала вона у Facebook.

Геращенко констатувала, що від такого сусіда треба триматися якомога далі. За її словами, це не фобія, а констатація факту і прагматизм. Вона впевнена, що Україна задля виживання має «відірватися» від Росії.

Нагадаємо, на третьому році неоголошеної війни з Україною президент РФ Володимир Путін заявив, що українська влада торгує політикою поділу Росії і України. Путін звинуватив владу України у проведенні «русофобської політики».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: