Черга на місяць вперед: автомобілісти окупували сервісні центри МВС

Черга на місяць вперед: автомобілісти окупували сервісні центри МВС
Сервісні центри МВС України відновили роботу з 12 травня за попереднім записом

Українці два останніх місяці не могли реєструвати б/у автомобілі

З 12 травня в Україні знову почали реєструвати б/у автомобілі. Однак, їх власникам поки рано радіти, так як в сервісних центрах МВС утворилися величезні черги на реєстрацію.

За даними Firstgear, з самого ранку 12 травня українці в масовому порядку почали записуватися в сервісні центри МВС, щоб зареєструвати свої старі машини. Запис проводиться за телефоном і онлайн.

Правда, онлайн-реєстрація зараз можлива тільки в Києві і Дніпропетровській області. В інших регіонах нашої країни цей сервіс тимчасово недоступний. Мабуть, через дуже велику кількість бажаючих. Для жителів більшості областей тепер доступний тільки запис по телефону.

Firstgear затверджує, що вже до обіду 12 травня утворилася черга на місяць вперед. Мабуть, до вечора вона стала ще більше.

Такий ажіотаж був цілком передбачуваний, адже українці два останніх місяці не могли реєструвати б/у автомобілі. Але при цьому у них збереглася можливість купувати такі машини.

Тим часом, сервісні центри МВС під час карантину зробили виняток для покупців нових автомобілів - їх продовжували весь цей час реєструвати.

Раніше повідомлялося, що сервісні центри МВС України відновлюють роботу з 12 травня за попереднім записом.

До слова, МВС готове протестувати на Covid-19 усіх поліцейських і нацгвардійців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: