Червакова, Лещенко, Княжицький і Геращенко з’ясовували, хто из них агент Кремля

Червакова, Лещенко, Княжицький і Геращенко з’ясовували, хто из них агент Кремля
Княжицький з трибуни образив Червакові та Лещенка

Після провального голосування Княжицький звинуватив Червакову й Лещенка у підігруванні «олігархічним силам»

Сьогодні під час засідання Верховної Ради Микола Княжицький («Народний фронт») звинуватив Ірину Геращенко, Сергія Лещенка та Ольгу Червакову у антиукраїнській діяльності. Словесна перепалка сталася під час та після обговорення законопроекту №4303, який пропонує заборонити виступати в Україні російським артистам, котрі не засудили агресію РФ. Для його прийняття в першому читанні за основу не вистачило голосів народних депутатів.

Під час обговорення перед голосуванням нардеп БПП Ольга Червакова виступила з трибуни проти законопроекту. За її словами, після повернення до РФ на артистів, які публічно висловилися щодо засудження агресора, чекає суворе покарання.

Перший заступник голови ВР Ірина Геращенко закликала дослухатись до індустрії, Нацради, телеканалів і зазначила, що цей документ порушує права держави і не «забороняти все на світі». Вона закликала йти не шляхом заборон, а шляхом виховання: «просто перестати ходити на концерти людей, які представляють інтереси Росії».

Після провального голосування Княжицький звинуватив Червакову та Сергія Лещенка (обидва нардепи від БПП) у підігруванні «олігархічним силам». Він зазначив, що не ходитиме на засідання ВР, «доки ми не покажемо, хто в цій залі виступає проти України і проти українців, хто спекулює і бреше на користь Льовочкіним, Фірташам та іншим корупціонерам на користь негідникам, олігархічній більшості, яка розкрадала країну 25 років, а зараз сидить і через таких «попок», як Лещенко, тут гавкає, через таких негідників, як Червакова, яка з «Інтера» не вилазить».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: