Червоненко: Джамала після 2014-го виступала на корпоративах в Росії

Червоненко: Джамала після 2014-го виступала на корпоративах в Росії
Українська співачка Джамала
Фото: УНІАН

Червоненко висловив обурення, чому Джамалі можна виступати в Росії, а іншим артистам – ні

Колишній міністр транспорту та зв’язку України Євген Червоненко заявив, що Джамала у 2014 році виступала на корпоративах у Росії. Про це він сказав в ефірі телеканалу ZIK.

Ведуча програми запитала в Антіна Мухарського, чи, на його думку, артисти, які виступають в окупованому Криму та в Російській Федерації та які отримують там премії, потім можуть виступати тут, в Україні.

«Я, на відміну від Червоненка, не даю нікому рекомендацій. Вони мають знати, що якщо вони дійсно виступали в Росії, а особливо під час якихось екстремальних пікових ситуацій, то вони можуть отримати від суспільства однозначну оцінку. Коли люди, які відчувають відповідальність за цю країну, не хочуть бачити «колаборантів» у своєму місті і не хочуть, щоб вони множилися і сіяли «руський мір», це абсолютно природна ситуація», – заявив Антін Мухарський.

У відповідь на це, присутній у студії Червоненко висловив обурення, мовляв, чому Джамалі можна виступати в Росії, а іншим артистам – ні.

«Я вам відповім: а Джамалі можна їздити на корпоративи, скажіть так чи ні? От подивіться, після 2014 року – Сочі, Сочі мій любий. Хочете перевірте, подзвоніть їй, це по-перше. А по-друге, знаєте, чого ви добилися своїми заборонами, мій любий, у нас є подвійні стандарти. Також, я мабуть вперше із вами погоджуся, що оцінку має дати суспільство. Але ви не маєте права порушувати закони, які написані. От я зараз не порушую закон, розмовляючи із вами російською мовою. Я хочу говорити на знак протесту, але піду у Кабмін, буду говорити українською», – зазначив Червоненко, відповідаючи Антіну Мухарському. 

Нагадаємо, Червоненко також заявив, що патріоти не мають права блокувати виступи виконавців, які гастролювали у Росії. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: