Чубаров про візит Путіна до окупованого Криму: Україна повинна показати, хто головний терорист світу

Чубаров про візит Путіна до окупованого Криму: Україна повинна показати, хто головний терорист світу
Фото sharij.net

Всі українські політики повинні говорити світу, що Путін – «головний терорист світу», який вчергове незаконно прибув на українську землю, - Чубаров

Українська влада повинна вказати світу на те, що справжніми терористами є ті, хто захоплює території інших країн та проводить там засідання Ради безпеки. Так народний депутат України, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров прокоментував візит президента Росії Володимира Путіна до окупованого Криму та проведення там засідання Радбезу РФ.

«Путін продовжує здійснювати спроби змусити світ домовитися з ним за рахунок України, але залишивши Росії окупований нею Крим... Тепер, коли він, президент країни, яка захопила нашу територію, незаконно приїхав на нашу окуповану територію та проводить засідання Ради безпеки своєї країни, найменше, що повинна зробити Україна та вище політичне керівництво, - це ще раз відверто показати світові, що справжні терористи – ті, хто захоплює чужі території та проводить ради безпеки, щоб далі планувати свій тиск на світ» - сказав Чубаров в ефірі телеканалу «112 Україна».

На його думку, всі українські політики, починаючи від народних депутатів та закінчуючи президентом, повинні говорити світу, що Путін – «головний терорист світу», який вчергове незаконно прибув на українську землю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: