Цього тижня на українців чекає різка зміна погоди

Цього тижня на українців чекає різка зміна погоди

12 липня грозові дощі пройдуть на всій території країни, крім півдня

Україну  цього тижня накриє грозовий циклон, який принесе значне потепління.

11 липня грозові опади очікуються на заході і півночі України, також дощі в цей день пройдуть у столиці. При цьому в західних областях і в Києві стовпчик термометра коливатиметься між позначками 30-32 градуси вище нуля, а на півночі повітря вдень прогріється до 25-27 градусів. Спекотна погода також очікується на півдні і в центрі України, тут стовпчик термометра підніметься вище 30 градусів. На сході – від 26 до 28 градусів. Без опадів.

12 липня грозові дощі пройдуть на всій території країни, крім півдня. При цьому очікується незначне похолодання на заході, в центрі і в Києві. Стовпчик термометра на цій території підніметься до 26-28 градусів тепла вдень. На півдні – до 32 градусів вище нуля вдень.

13 липня в Запорізькій і Херсонській областях – мінлива хмарність. На решті території пройдуть грозові дощі. При цьому на заході стовпчик термометра підніметься до 23-25 градусів, в центрі і на півночі – 26-28 градусів. Також спекотна погода очікується в південних і східних областях стовпчик термометра, згідно з прогнозом синоптиків, підніметься до 33 градусів тепла.

За інформацією Наталії Діденко, четвер буде найскладнішим днем для синоптиків.
«Найскладніший день - принаймні, для синоптиків - 13 липня, в четвер. Тому і зливи, і грози, і падіння температури», - написала Діденко.

У п'ятницю, 14 липня, у Волинській, Рівненській, Чернігівській та Сумській областях – мінлива хмарність. На решті території України очікуються грозові дощі. На заході і в центрі цього дня стовпчик термометра коливатиметься в межах 25-27 градусів. Відносно прохолодна погода очікується в столиці – тут стовпчик термометра коливатиметься в межах 23-25 градусів. У той же час у південних областях – 28-31 градуси тепла, на заході – до 33 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: