День в АТО: бойовики 12 разів відкривали вогонь

День в АТО: бойовики 12 разів відкривали вогонь

Більше половини обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку

Сьогоднішній день на Донбасі не став спокійним. Від початку доби російсько-окупаційні угруповання 12 разів порушили режим тиші. З них більше половини обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Так, з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог двічі бив по захисниках Авдіївки та шахти Бутівка. Також двічі під вогонь стрілецької зброї окупантів потрапили наші позиції біля Кам’янки. А неподалік Артемового проросійські найманці випустили 4 міни калібру 82 міліметри. Крім того, близько 14:00 і майже упродовж години противник бив з міномету у районі Артемового, де взагалі немає укріплень української армії», - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, на приморському напрямку з протитанкового гранатомету бойовики обстріляли підступи до Старогнатівки. А стрілецьку зброю застосовували неподалік Водяного і Павлополя. 

«На луганському напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів ворога опинились наші опорні пункти на околицях Новоолександрівки», -повідомляє прес-центр.

Зазначається, що на більшість провокацій противника сили АТО відповідали вогнем із піхотного озброєння, не забороненого мирними домовленостями.

Як повідомлялося, сьогодні російсько-терористичні війська із мінометів обстріляли селище Залізне Донецької області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: