Денісова написала листа в Кремль

Денісова написала листа в Кремль
Людмила Денісова

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова написала лист в Адміністрацію президента Росії через недотримання гарантій, які їй надав Путін щодо безперешкодного доступу до політв’язнів.

Про це Денісова написала у Facebook.

Вона звернулася з листом до керівника Адміністрації президента РФ Антона Вайна з проханням забезпечити реалізацію наданих їй гарантій.

Також Денісова звернулася і до прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова та звернула увагу, що переговори з російським омбудсменом Тетяною Москальковою не дали жодних результатів.

«Прошу його проінформувати Президента РФ, що надані мені як Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини про безумовний і безперешкодний допуск до утримуваних громадян України на сьогоднішній день не виконуються», — сказала Денісова.

Як відомо, уповноважена з прав людини в Росії Тетяна Москалькова заявила, що не буде просити президента Володимира Путіна про помилування українського режисера, політв’язня Кремля Олега Сенцова.

Також Москалькова заявила, що український омбудсмен Людмила Денісова не може одна зустрітися з українським режисером Олегом Сенцовим через особливості російського законодавства.

Сенцов, який голодує з 14 травня, заявив, що не буде писати президенту РФ Володимиру Путіну прохання про помилування


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: