Депутат БПП розповів, як Порошенко збагатиться на законі про регулятора енергетики

Депутат БПП розповів, як Порошенко збагатиться на законі про регулятора енергетики

Порошенку важливо контролювати регулятора, аби натискати кнопки «старт» та «стоп» в отриманні додаткових грошей учасниками ринку енергетики - Лещенко

Президент Петро Порошенко збереже вплив на регулятор в галузі енергетики та компослуг, який не лише встановлює тарифи, але визначає, які з олігархів будуть отримувати прибутки. Так народний депутат Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко у себе на сторінці в Facеbook прокоментував прийнятий закон про регулятора енергетики в редакції Порошенка.

«Якщо спрощено - є державний регулятор енергетики, Нацкомісія Вовка. Уже не один місяць емісари Порошенка ходять по ринку та намагаються стати акціонерами приватних обленерго, а також приватизувати державні обленерго. Мета - купити задешево. А потім ввести RAB-тариф, який повертатиме витрачене та суттєво підвищить капіталізацію обленерго. Ключове - це відбудеться, коли Порошенко через своїх партнерів стане учасником ринку. Коли в нього виникне свій приватний інтерес. Саме тому Порошенку важливо контролювати регулятора, аби натискати кнопки «старт» та «стоп» в отриманні додаткових грошей учасниками ринку енергетики», - написав Лещенко.

Як повідомлялось, Верховна Рада України ухвалила законопроект «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг». Відповідне рішення підтримали 252 нардепи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: