Депутат БПП закликав колег вийти на Марш рівності

Депутат БПП закликав колег вийти на Марш рівності
dw.com

За попереднім прогнозом, цього року чисельність депутатів парламенту зросте в декілька разів, стверджує він

Народний депутат України від Блоку Петра Порошенко Сергій Лещенко закликав політиків відвідати Марш рівності, що відбудеться у неділю 12 червня у Києві.

«Останніми днями дедалі частіше чуємо від послів, спецпосланника Держдепартаменту, євродепутатів заклик активніше долучатися та фізично взяти участь у ході, яка, на відміну від попереднього року, буде в центральній частині міста. Приклад проведення прайду в гетто минулого року не додав безпеки. І спеціально на ЛГБТ-прайд до Києва приїздять депутати Європарламенту Ребекка Хармс, Ана Гомес, Софі Велт. Минулого року в ЛГБТ-прайді взяли участь двоє депутатів - я і Svitlana Zalishchuk. За попереднім прогнозом, цього року чисельність депутатів парламенту зросте в декілька разів», - написав Лещенко на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялось, спікер «Правого сектора» Артем Скоропадський заявив, що політсила буде «всіляко перешкоджати» проведенню Маршу рівності 12 червня, тому що проти «пропаганди того, що ЛГБТ - це норма».

На запитання, чому «Правий сектор» не хоче давати ЛГБТ-спільноті можливість висловити свою позицію, спікер політсили заявив: «Це не просто своя позиція, ми вже втомилися відповідати на одне і те ж питання. Ми не проти сексуальних меншин, ми проти нав'язування нездорових речей, які притаманні 1% людей в суспільстві, щоб їх нав'язували всьому суспільству. Україна - досить традиційна країна. Як та ж Грузія. Тут ніколи це не стане нормою. Ми проти того, щоб нав'язували норми, а не проти того, щоб там ходили за руки».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: