Депутат БПП зізнався, що пішов у політику на прохання Ложкіна

Депутат БПП зізнався, що пішов у політику на прохання Ложкіна
Григорій Шверк

Шверк заявив, що потрапив у політику випадково

Нардеп БПП, член комітету Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Григорій Шверк зізнався, що пішов у політику на прохання екс-керівника Адміністрації президента Бориса Ложкіна.

Про це в ефірі програми на телеканалі ZIK розповів Шверк, відповідаючи під час бліцу на запитання: «Чому ви пішли у політику?».

«Мене про це попросив Ложкін Борис Євгенович. Я сюди потрапив випадково і сподіваюсь, що ненадовго», - заявив нардеп.

Ведуча уточнила, як виглядало прохання пана Ложкіна (Борис Ложкін – екс-керівник Адміністрації президента, а зараз – секретар Національної інвестиційної ради – ред.).

«Наші стосунки такі, що йому не дуже потрібно йому пояснювати. Він попросив – я погодився», – відповів пан Шверк.

Ведуча продовжила тему й запитала, чому хороша знайома гостя і Ложкіна Катерина Котенко, яка була членом Нацради, мала в Адміністрації президента кабінет поруч із Ложкіним.

На це нардеп відповів: «Я часто зустрічався з Катериною Котенко в Адміністрації президента. Але не було кабінету, на якому б було написано: «Катерина Котенко».

Гість програми зізнався, що до того моменту, як він із Катериною стали членами Нацради, дуже багато допомагали Ложкіну в реорганізації Адміністрації президента.

Шверк додав, що дружить із Ложкіним, а востаннє бачив його два місяці тому, а зараз він перебуває у відпустці.

Наостанок ведуча запитала, чи виконав би Григорій Шверк будь-яке прохання Бориса Ложкіна, давши вибір «так» або «ні» на традиційних для передачі терезах. У відповідь нардеп БПП схилив ваги у бік відповіді «Так». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: