Депутат Держдуми визнав, що кримчанам краще жилося в Україні

Депутат Держдуми визнав, що кримчанам краще жилося в Україні
oleg-leusenko.livejournal.com

Деякі соціальні аспекти в українському законодавстві були краще, ніж наші, - зазначив нардеп

Кримчани стикнулися з великою кількістю побутових труднощів, - зазначив в інтерв’ю журналу «Российская Федерация сегодня» Сергій Миронов, керівник фракції Політичної партії «Справедлива Росія» в Державній думі.

«Вийшло так, що деякі соціальні аспекти, принаймні декларовані, в українському законодавстві були краще, ніж наші. Наприклад, у них діти війни мали статус, а ми тільки зараз цього добиваємося», - зазначив він.

Миронов переконаний, що незважаючи на великі побутові труднощі, кримчани «не сумніваються, що зробили все абсолютно правильно, проголосувавши на референдумі за возз'єднання з Росією».

Нагадаємо, низка бюджетних установ Криму попередила про прийдешнє скорочення зарплат в середньому на 10%. «Таке скорочення нам пояснили тим, що в бюджеті немає грошей, тому будуть урізати виплати», - розповів працівник державної установи на правах анонімності. Як довго триватиме такий стан, ніхто не уточнює.

Раніше російський фотоблогер Сергій Анашкевич обурився вартістю однієї з послуг в аеропорту окупованого Криму «Сімферополь».

«Просто немає слів. Апофеоз кримського жлобства... В аеропорту Сімферополя нарешті з'явилась можливість заряджати телефони й гаджети. Але... радіти рано. Річ у тому, що, наприклад, повне зарядження айфона коштуватиме 360 рублів! (120 грн). А щоб хоч трохи зарядити пристрій, доведеться віддати щонайменше 50 рублів (16 грн) Я не жартую! Зарядження платне! 1 хвилина – 3 рубля», – написав він у своєму livejournal.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: