Депутат Грановський: Нема юридичних підстав назвати мене мерзотником та бандитом

Депутат Грановський: Нема юридичних підстав назвати мене мерзотником та бандитом

«Я чудово розумію, що говорять про тих, хто щось робить, тому на питання про репутацію відповідають вчинки і правові висновки»

Народного депутата від БПП Олександра Грановського не хвилює те, що його називають мерзотником. Про це він заявив в інтерв’ю «Главкому».
Так, коментуючи те, що Луценко в одному з нещодавніх інтерв’ю назвав нардепа людиною з контраверсійною репутацією, Грановський сказав, що це його не бентежить. «Я чудово розумію, що говорять про тих, хто щось робить, тому на питання про репутацію відповідають вчинки і правові висновки. Чи існують якісь юридичні обставини, в ході яких мене можна назвати мерзотником, бандитом або людиною, що порушила закон? Це не так. Я часто займаю активну позицію в тому чи іншому питанні, і є маса людей, яким це не подобається, але я абсолютно спокійно до цього ставлюсь».
Він зазначив, що до того, як стати народним депутатом, брав участь у різних правових корпоративних спорах, «які практично всі гучні й відомі». Грановський повідомив, що і зараз займається цим «з точки зору своєї діяльності як народного депутата».
«Я реагую та звертаю увагу правоохоронних органів на багато речей. Слухайте, якщо людина дійсно займається тим, що не подобається суспільству чи окремим людям та опонентам, у цього заняття завжди є прояви і залишаються так звані «хвостики». Завжди з’являється інформація, яку можна перевірити і довести. Неможливо розповідати про Грановського, який щоденно займається чимось дивним і підкилимним, і при цьому неможливо це все помацати. Так не буває. Я до такої інформації звик, готовий професійно і в тактичному тоні реагувати на всі закиди», - заявив Грановський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: