Депутат Київради: 18% води втрачається

Депутат Київради: 18% води втрачається

Поки вода доходить до споживача, вона розливається

У Києві, поки вода доходить до споживача, 18% її обсягу йде на непродуктивні витрати. Про це сказав депутат Київради, голова постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Володимир Бондаренко в інтерв’ю «Главкому».
«Поки вода доходить до споживача, вона розливається, у всіх розливається. Це нормальне явище. Але це можуть бути 3%. У нас – 18% із загального обсягу води йде на непродуктивні витрати», - повідомив він.
За його словами, такий обсяг води йде міські масиви під Києвом, які ще не підключені до водопостачання. «Я можу здогадуватися, де дівається такий обсяг води. Біля Києва виникла велика кількість різноманітних будівельних об’єктів. У так званих містах-супутниках - Вишеньки, Вишневе, Коцюбинське і так далі - будуються і є вже справжні міські масиви. Підключення ж води йде з великим запізненням. Будують ті масиви багато років, але в цей час водою ж користуються, і лише потім узаконюють, що є підключення до київських мереж», - сказав Бондаренко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: