Депутат пояснив, чому складати мандат Бойку зараз небезпечно

Депутат пояснив, чому складати мандат Бойку зараз небезпечно

Бойко вирішив тікати від слідчих Генпрокуратури?

Щоб бути у безпеці, депутатам «Опозиційного блоку» необхідно залишатись у Верховній Раді. Так народний депутат Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко прокоментував «Главкому» заяву голови «Опоблоку» щодо готовності політсили скласти мандати.

«Навпаки, потрібно залишатися в Раді, щоб бути у безпеці. Логіка не працює. По Бойку провадження було ще рік тому. Можливо, зараз є якась готовність прокуратури виступити із заявою», - зазначив Лещенко.

Він також нагадав, що відносно Юрія Бойка прокуратурою було відкрите кримінальне провадження щодо скрапленого газу ще рік тому.

Як відомо, раніше лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко на засіданні погоджувальної ради парламенту заявив, що фракція готова скласти мандати для розпуску нинішнього складу Верховної Ради України. За його словами, нинішній парламент «або повинен працювати, або…парламент не відбувся».

«Позиція нашої фракції – ми готові здати 43 мандати, і нам потрібно ще 80 з копійками для того, щоб цей парламент перестав існувати, люди обрали новий склад парламенту», – сказав Бойко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: