Депутатки Держдуми РФ поскаржилися, що через роботу не встигають погодувати чоловіків

Депутатки Держдуми РФ поскаржилися, що через роботу не встигають погодувати чоловіків

Ми - жінки, нам треба прийти додому і ще чоловіків погодувати

Депутати Держдуми від КПРФ Віра Ганзя і Тамара Плетньова під час пленарного засідання поскаржились, що забагато працюють, і заявили, що при такому графіку можна не встигнути погодувати чоловіка, пише РИА «Новини».

Перший заступник голови Держдуми Іван Мельников нагадав, що депутати самі вирішили, що по п'ятницях засідання будуть тривати до 18.00. За його словами, щоб встигнути розглянути необхідні питання, іноді доведеться затримуватися по середах.

«Шановний, В'ячеславе Вікторовичу (Володін, спікер Держдуми - ред.), Звичайно, це дуже важливе питання, але я думаю, воно не варте гострої серцевої недостатності, яку ми можемо отримати, перевищуючи ось так робочий час. Тому надалі у мене особисто така прохання: давайте, будь ласка, будемо регламенту дотримуватися», - заявила Ганзя.

«Правильно Віра Анатоліївна підняла це питання. Тим більше, ми - жінки, нам треба прийти додому і ще чоловіків погодувати, а вас дружини там вдома погодують», - висловилася у свою чергу депутатка РФ Тамара Плетньова.

Заступник голови парламенту Сергій Неверов у відповідь нагадав, що депутати представляють своїх виборців, які довірили їм приймати рішення. «Якщо комусь важко і тяжко, є нормальне рішення: здайте свій мандат і йдіть туди, де легко», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: