Держприкордонслужба: Україна збільшить кількість постів на кордоні

Держприкордонслужба: Україна збільшить кількість постів на кордоні

Український кордон

Наразі відстань між прикордонними постами становить від 30 до 100 і більше кілометрів

Державна прикордонна служба України планує посилити охорону державного кордону завдяки збільшенню додаткових прикордонних постів.

Про це в інтерв’ю «5 каналу» сказав голова Держприкордонслужби Петро Цигикал.

«Державна прикордонна служба продовжує і реформуватися, і продовжувати щільність кордону. Ми плануємо посилювати наші підрозділи між відділами прикордонної служби, які знаходяться безпосередньо на лінії кордону. Додатково створювати відповідні прикордонні пости більш по європейському варіанту: це на відстані 15-20 км між прикордонними підрозділами», - заявив він.

Також Цигикал зазначив, що на сьогоднішній день відстань між прикордонними постами становить від 30 до 100 і більше кілометрів, що ускладнює роботу по охороні кордону.

«Якщо брати ділянки, то наша увага зараз направлена на придністровський сегмент молдавського кордону, це практично вся російська ділянка, і ділянка з Білоруссю також посилюється», - резюмував голова Держприкордонслужби.

Нагадаємо, Цикигал також заявив, що Росія посилює кордон з Україною на ділянці, яка межує з окремими районами Донецької і Луганської областей, щоб перешкоджати проникненню бойовиків на її територію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: