Deutsche Bank може вивести з Британії близько €300 млрд через Brexit

Deutsche Bank може вивести з Британії близько €300 млрд через Brexit
 €300 млрд - це фактично одна п'ята балансу Deutsche Bank

За інформацією Bloomberg, банк хоче почати переведення активів у вересні 2018 року

Найбільший у Німеччині комерційний банк Deutsche Bank AG може вивести близько €300 млрд з балансу свого британського підрозділу до Франкфурту через відток клієнтів і активів на Європейський континент після рішення про Brexit.

Про це в повідомляє агентство Bloomberg.

Банк збирається почати переведення активів у вересні 2018 року, а завершити його розраховує в березні 2019 року. Інформувати клієнтів про це він почне вересні цього року, пише агентство. Згідно з інформацією, €300 млрд - це фактично одна п'ята балансу Deutsche Bank.

У банку відмовилися коментувати цю інформацію. Раніше гендиректор Deutsche Bank Джон Крайан заявляв, що готується до важкого виходу Британії з ЄС і що більшість операцій, які банк проводить в Лондоні, можуть бути переведені до Франкфурта.

Нагадаємо, Великобританія попередила Євросоюз про своє право повернути радіоактивні відходи до країни походження, якщо в ході переговорів по Brexit не буде досягнуто угоди про ядерне регулювання.

Чергові етапи переговорів по Brexit починаються 17 липня, 28 серпня, 18 вересня та 9 жовтня і триватимуть один тиждень щомісяця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: