Директора «Львівського військового лісокомбінату» судитимуть за розтрату держкоштів

Директора «Львівського військового лісокомбінату» судитимуть за розтрату держкоштів

За розтрату коштів директору «Львівського військового лісокомбінату» загрожує до 8 років позбавлення волі

На Львівщині скеровано до суду обвинувачення стосовно директора «Львівського військового лісокомбінату» Міноборони України через розтрату держкоштів.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

Зазначається, шо чиновник у 2015 році за попередньою змовою розтратив кошти оборонного підприємства в розмірі 220 тисяч грн.

«Кошти призначались для навантаження і перевезення верстатів пиляльного та заточувального, проведення підготовчих робіт з облаштування під них бетонної основи та проведення пусконалагоджувальних робіт», — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, роботи провів Магерівський лісгосп – структурний підрозділ держпідприємства, і завершив їх тільки навесні 2016 року.

За розтрату коштів директору «Львівського військового лісокомбінату» загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше директору Львівського бронетанкового заводу Тимківу суд обрав запобіжний захід у вигляді 60 діб арешту або заставу у розмірі 2 млн гривень. Суд також арештував його заступника.

Пізніше повідомлялося, що за Тимківа внесли заставу у розмірі 2 млн грн і він вийшов на свободу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: