Дітей, які вбили власну матір, триматимуть під вартою до квітня

Дітей, які вбили власну матір, триматимуть під вартою до квітня
Фото: Нацполіція в Закарпатській області

У Закарпатті дітям, які вбили свою матір, оголошено про підозру та обрано запобіжний захід – утримання під вартою

20 лютого правоохоронці розкрили вбивство 42-річної хустянки. Правоохоронці встановили, що 15-річна дівчина та її 18-річний брат 19 лютого о 3:00 ночі вбили матір, загорнули її в покривало та майже три кілометри несли до річки на околиці Хуста.

Як розповів старший слідчий Володимир Белов, 19 лютого до правоохоронців звернувся хустянин та повідомив про зникнення своєї дружини. Чоловік повернувся з роботи і його насторожив той факт, що жінки немає вдома у вихідний день. Поліція виявила в квартирі сліди, які могли свідчити про скоєння злочину. Крім цього, як повідомив Володимир Белов, двоє неповнолітніх дітей зниклої жінки поводилися підозріло. Обох запросили у відділ поліції, де брат і сестра розповіли, що вбили матір. Вони пояснили свої дії тим, що вона погрожувала заявити до правоохоронних органів про низку злочинів, які вони скоїли.

Сусіди родини, в якій сталася трагедія, запевняють, що зовнішніх ознак неблагополучності у родини не помічали. Навпаки, вважали, що сім’я дуже хороша, діти віталися в під’їзді, були ввічливими.

Класний керівник школи, де навчалася 15-річна дочка потерпілої, Ярослава Уйгелі розповідає: «У мене враження про неї хороше як про ученицю. З 5-го класу я керівник і не мала з нею якихось проблем. Спокійна дівчина, ні з ким у класі не конфліктувала. Вчилася в міру своїх можливостей».

Наразі щодо дітей обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 20 квітні 2017 року. Обох буде відправлено на судово-психіатричну експертизу. Слідство у цій справі триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: