Доба в АТО: втрат і поранень серед військових немає

Доба в АТО: втрат і поранень серед військових немає
Фото: український військовий (facebook.com/ato news)

За минулу добу зафіксовано 36 обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань

Минулої доби в зоні АТО внаслідок бойових жоден з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений.

Про це поінформував на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

«За минулу добу внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений», - сказав Мотузяник.

За даними штабу АТО, за минулу добу зафіксовано 36 обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань. З них 18 характеризуються як неприцільні. 

Як повідомляв «Главком», Путін підтримує ідею введення миротворців ООН на Донбас за умови їх розміщення на лінії зіткнення. Про те він проти надання США Україні летального зброї.

Заступник голови Верховної Ради, представник в гуманітарній робочій підгрупі Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу Ірина Геращенко заявила, що Путін намагається спотворити ініціативу президента України Петра Порошенка щодо розміщення миротворців ООН на всій території тимчасово окупованого Росією Донбасу для спостереження за роззброєнням незаконних збройних формувань та бойовиків.

Представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Ольга Айвазовська вважає доручення президента Росії Володимира Путіна підготувати проект резолюції Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй про введення миротворчої місії на лінію розмежування на Донбасі спробою знецінення самої ідеї введення миротворців у зону збройного конфлікту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: