Добкін «проспав» допит у справі Януковича

Добкін «проспав» допит у справі Януковича

Наразі суд досліджує матеріали справи, зокрема лист, розсекречений СБУ

Народний депутат Михайло Добкін у середу, 18 квітня, запізнюється в Оболонський районний суд Києва для надання показів в якості свідка у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

На початку судового засідання, яке було призначене на 10 годину ранку, адвокат Януковича Віталій Сердюк повідомив суд, що Добкін запізнюється і обіцяв прибути до суду об 11:00-11:15.

Станом на 11:10, стало відомо, що Добкін прийшов в суд, але в зал, де проходить засідання, поки не зайшов.

Наразі суд досліджує матеріали справи.

Зазначається, що суду було надано лист, розсекречений СБУ, з якого стало відомо, що Служба безпеки у січні 2013 року попереджала Януковича про посилення загрози національній безпеці України та розгортанню економічно-гуманітарної експансії з боку Російської Федерації з метою взяття під повний контроль з подальшим поглинанням України.

У документі, зокрема, вказується, що з цією метою в РФ було створено єдиний координаційний центр, до складу якого увійшли керівники всіх силових структур. Також у документі розписується алгоритм виконання плану експансії щодо України.

Нагадаємо, Добкін заявив, що готовий дати свідчення з приводу подій лютого 2014 року, в тому числі про поїздку Януковича з Києва до Харкова 22 лютого. Депутат вважає, що обставини, про які він повідомить, «вплинули на розвиток подій в Україні в лютому-березні 2014 року, в тому числі і в Криму».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: