Доброволець АТО з Росії відмовився від прийняття українського громадянства

Доброволець АТО з Росії відмовився від прийняття українського громадянства

Росіянин подав документи на українське громадянство вже більше двох років

Росіянин Олександр Валов, який став українським добровольцем повідомив, що відмовляється від своєї заяви про прийняття в українське громадянство і відкликає його.

Про це повідомляє Інформатор.

«Подав сьогодні заяву в ДМС України з проханням «припинити справу про прийняття мене до громадянства в зв’язку з тим, що подаю документи на нього вже більше двох років. Понад півтора року я захищав Україну в зоні АТО. Але громадянство, незважаючи на всі мої численні спроби, так і не отримав», – повідомляють ЗМІ з посиланням на акаунт військового у соцмережах.

Зазначається, що подальші спроби отримати український паспорт військовий вважає для себе принизливим. 

нагадаємо, посол України в Білорусі Ігор Кизим в інтерв’ю «Главкому» розповів. скільки громадян України переїхало до Білорусі, рятуючись від збройного конфлікту на Донбасі.

«Називають різні цифри – 160 тисяч – 170 тисяч. Але я звертався до офіційних органів Білорусі – до Департаменту з громадянства і міграції Міністерства внутрішніх справ Республіки Білорусь.  Будь-яка особа, яка приїжджає у тому числі до Білорусі, має бути зареєстрована. Усього нині зареєстровано близько 45 тисяч громадян України, які проживають у Білорусі. Це люди, яким надано дозвіл на постійне та тимчасове проживання.  Частина з них – приблизно половина переїхала з Луганської та Донецької областей України. Проте ми знаємо, що ці люди

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: