Донецька поліція забрала у матері дітей, які гуляли роздягненими на морозі

Донецька поліція забрала у матері дітей, які гуляли роздягненими на морозі
Фото Нацполіції в Донецькій області

Жінку розшукують за вбивство її чоловіка

У Донецькій області поліція забрала двох дочок у матері, розшукуваної за вбивство. Про це повідомляє прес-служба управління поліції в Донецькій області.

Учора ввечері до колл-центру «102» поліції Донецької області надійшло повідомлення, що двоє маленьких дітей гуляють на вулиці роздягнені.

На місце пригоди одразу було відправлено екіпаж патрульної поліції. Після приїзду поліцейські знайшли малюків уже в одній з квартир – жінка, яка телефонувала, була сусідкою і завела сестер у будинок, щойно побачила їх на вулиці. Як виявилося, мати дівчаток випила міцних напоїв і заснула, а діти самостійно вийшли роздягненими на вулицю погуляти.

Коли правоохоронці почали перевіряти особу матері, то відразу з'ясували, що вона перебуває в розшуку за скоєння правопорушення за ст. 118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони) Кримінального кодексу України. «Майже рік тому жінка в сусідньому Слов'янську вбила свого чоловіка. Їй було обрано запобіжний захід – арешт, але жінка втекла і сховалася від закону в РФ. Менше місяця тому вона повернулася туди, де жила з дітьми і новим співмешканцем, який збирався згодом удочерити дітей», – повідомили в поліції.

Розшукувану було затримано і передано до Слов'янського відділу поліції, а дітей поліцейські були змушені забрати з сім'ї. Зараз сестри перебувають у лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: