Допит Януковича відбудеться 25 листопада – адвокат

Допит Януковича відбудеться 25 листопада – адвокат
Екс-президент Віктор Янукович

Допит не буде закритим і має початися о 13.00 за Києвом

Адвокат екс-президента Віктора Януковича Віталій Сердюк анонсував допит свого підзахисного в режимі відеоконференції 25 листопада.

Про це він заявив в ефірі «112 Україна».

«Вважаю, що вже ніяких перешкод немає. Вже визначена дата, це 25 листопада. О 13:00 за Києвом допит повинен відбутися. Це не буде закритий допит, засідання по справі «Беркута» проходить у відкритому режимі. Допит ініційований безпосередньо Віктором Януковичем у даній справі. ... 25 листопада відбудеться допит і свідчення будуть надані», - сказав Сердюк. 

Нагадаємо, Святошинський районний суд Києва 16 листопада отримав повідомлення від Ростовського обласного суду РФ про можливість проведення допиту в режимі відеоконференції колишнього президента України Віктора Януковича.

Допит Януковича як свідка пройде у справі про обвинувачення п'яти колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут» у вбивствах активістів Майдану.

Нагадаємо, 18 листопада Печерський районний суд міста Києва визнав недостовірною інформацію про причетність сина колишнього президента України Віктора Януковича Олександра до розстрілів на Майдані. Ця інформація визнана такою, що принижує гідність, честь та ділову репутацію Януковича, повідомив прес-секретар старшого сина екс-президента Юрій Кірасир.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: