Дослідники з'ясували, як українці поводяться в інтернеті

Дослідники з'ясували, як українці поводяться в інтернеті

В українців збільшилася кількість пристроїв, підключених до мережі

Понад половину - 66% - українців регулярно користуються інтернетом для особистих цілей. Такими стали результати дослідження Google представила дослідження «Connected Consumer Study 2017», проведене Kantar TNS, щодо особливостей поведінки українських інтернет-користувачів.

Для порівняння, на глобальному рівні ця цифра становить 82%. Найактивнішими серед них виявилися користувачі віком 25-34 і 35-44 років (27% і 23% відповідно).

google_chart_01

Крім того, дослідники стверджують, що в українців збільшилася кількість пристроїв, підключених до мережі: якщо в минулому році на одну людину припадало 1,2 таких пристроїв, то тепер цей показник виріс до 1,4. При цьому на одного українського користувача віком від 16 до 44 років припадає вже 2 і більше пристроїв з доступом до інтернету.

google_chart_02

41% респондентів користуються смартфонами (минулого року ця цифра становила 35%), 34% – ноутбуками, близько 7% – смарт ТБ. Крім того, українці користуються нетбуками, хромкастами, електронними книгами, смарт-годинниками і трекерами, які також надають доступ до інтернету.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: