МВС зняло з розшуку Злочевського за запитом Генпрокуратури

МВС зняло з розшуку Злочевського за запитом Генпрокуратури
Екс-міністр екології Микола Злочевський

Інформація про припинення розшуку була внесена на підставі надісланої з Генпрокуратури постанови про скасування державного розшуку Злочевського

З сайту МВС знята інформаційно-статистична картка про розшук екс-міністра Миколи Злочевського в зв'язку з відповідним запитом від ГПУ.

Про це повідомив директор департаменту з комунікацій МВС Артем Шевченко.

За словами Шевченка, інформація про припинення розшуку була внесена на підставі надісланої з Генпрокуратури постанови про скасування державного розшуку Злочевського, яке датоване 20 вересня.

Постанова була прийнята департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки, який ЗМІ пов'язують з депутатами від «Блоку Петра Порошенка» Ігорем Кононенком та Олександром Грановським.

У Генпрокуратурі мотивують відмову від розшуку тим, що до моменту складання підозри Злочевський покинув територію країни і більше не повертався, що свідчить про недоцільність державного розшуку, уточнює ZN.UA.

1_04

2_02

Як повідомлялося, 13 вересня Печерський райсуд зобов'язав Генпрокуратуру прийняти рішення про припинення розшуку Злочевського.

Генпрокуратура оголосила в розшук колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського 16 січня 2015 року.

7 липня Генеральна прокуратура почала операцію з виявлення нової «газової схеми», до якої причетний екс-міністр екології Микола Злочевський.

Колишній міністр екології та природних ресурсів, заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Злочевський підозрюється в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 КК України (незаконне збагачення в особливо великому розмірі).

Читайте також матеріал Главкому: Як генпрокурори Порошенка розвалили справу Злочевського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: