Екс-заступник Шокіна очолив столичну прокуратуру

Екс-заступник Шокіна очолив столичну прокуратуру
politrada.com

Говда був заступником екс-генпрокурора Шокіна і подав у відставку після призначення на цю посаду Луценко

Керівником прокуратури міста Києва указом генпрокурора Юрія Луценко від 6 липня призначено Романа Говду, повідомляє прес-служба ГПУ.

Говда був заступником екс-генпрокурора Віктора Шокіна і подав у відставку після призначення на цю посаду Луценко.

Сьогодні очільник ГПУ представив нового керівника столичної прокуратури колективу. Луценко зазначив, що серед першочергових завдань органів київської прокуратури є «проведення ретельного перегляду усіх існуючих і закритих кримінальних проваджень, які стосуються діяльності попередньої міської влади».

«Ті, хто пограбували столицю на мільярди, мають бути покарані, незалежно від того, де вони перебувають», - наголосив він.

Генпрокурор також поставив завдання перевірити діяльність всіх комунальних підприємств міста.

Як відомо, посада прокурора Києва майже рік була вакантна, після того як Сергій Юлдашев був звільнений в рамках люстрації. Весь цей час столичну прокуратуру очолював його перший заступник - Олег Валендюк. Роман Говда в ГПУ запам'ятався тим, що саме він підписав підозру екс-заступнику генпрокурора Віталію Касько в справі про приватизацію держквартир. Також Говда балотувався на пост глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, яким в кінцевому рахунку став Назар Холодницький.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: