Фахівці з’ясували, в яких регіонах найчастіше трапляються ДТП з автобусами

Фахівці з’ясували, в яких регіонах найчастіше трапляються ДТП з автобусами
Автобус із туристами перекинувся біля Чорткова

Найбільше ДТП з автобусами сталося в Запорізькій області

Рівень дорожньо-транспортних пригод в Україні продовжує залишатися високим і одними з найбільш масштабних аварій є події з пасажирським транспортом.

За допомогою даних управління безпеки дорожнього руху Нацполіції фахівці порівняли дані за останні шість місяців, з’ясувавши в яких регіонах України відбулося найбільше аварій з потерпілими і загиблими, вчинені з вини водіїв автобусів.

Найбільше таких пригод сталося в Запорізькій області – вісім ДТП. Далі йде Дніпропетровська область – шість. Третє місце антирейтингу ділять між собою Одеська та Львівська область – по п'ять аварій.

По чотири ДТП, винними в яких стали водії автобусів сталися в: Івано-Франківській, Київській та Черкаській областях, а також в Києві. По три аварії сталося в Полтавській, Житомирській, Волинській та Вінницькій областях.

Що стосується ДТП, скоєні через несправність автобуса або маршрутки, то лідерство тут належить Києву – 22 аварії. Далі слід Полтавська область – 11 ПП на дорогах. Черкаська, Волинська і Одеська область – по 7 аварій.

Нагадаємо, у суботу ввечері, близько 18-ї години, біля села Ягільниця (Тернопільська область, п'ять кілометрів від Чорткова) автобус Setra з туристами, які їхали на море з  Коломиї з'їхав з обриву і кілька разів перекинувся.

За словами пасажирки, яка їхала в автобусі, всередині було близько 45 осіб, серед інших діти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: