Фейгін прибув до СІЗО «Лефортово», де утримують українського журналіста

Фейгін прибув до СІЗО «Лефортово», де утримують українського журналіста

«Укрінформ» і дружина журналіста уклали з російським адвокатом угоду про захист Сущенка

Адвокат Марк Фейгін прибув у СІЗО «Лефортово», де вимагатиме зустрічі із затриманим кореспондентом Укрінформу Романом Сущенком. Про це повідомляє «Укрінформ».

Російський адвокат вже прибув у СІЗО «Лефортово», де вимагатиме зустрічі зі своїм підзахисним - власним кореспондентом Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романом Сущенком, якого неправомірно затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

«Я під'їхав до в'язниці Лефортово. Мені треба скласти ряд документів по справі. Вранці я вже буду в суді, потім - у слідчому управлінні ФСБ, а потім поїду до в'язниці знову», - повідомив адвокат.

У неділю громадський рух «Відкрита Росія» на своєму сайті повідомив, що суд Москви заарештував українця Романа Сущенка за звинуваченням у «шпигунстві» і що правозахисники випадково зустріли чоловіка у камері карантинного відділення Лефортовської в'язниці. За їхніми словами, Сущенко попросив правозахисників зв'язатися з консулом України у Москві, і український консул уже підтвердив інформацію про арешт журналіста в Росії.

Коментарів правоохоронних органів Росії з цього приводу поки немає.

За попередніми даними, Роман Сущенко працював кореспондентом «Укрінформу» у Парижі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: