Філатов звернувся до мешканців Дніпропетровська: навколо перейменування багато спекуляцій

Філатов звернувся до мешканців Дніпропетровська: навколо перейменування багато спекуляцій

Міська влада звернулася до Кабміну та відповідних державних інституцій з проханням дати роз’яснення, що робити з перейменуванням.

Міський голова Дніпропетровська Борис Філатов звернувся до голови Верховної Ради України Андрія Парубія з проханням не підписувати постанову про перейменування міста. За словами мера, зміна назви міста не на часі, й багато людей не розуміють, що коїться.

«Єдине, що залишається міському голові, – просити пана Парубія не підписувати цю постанову. Я звернувся до нього з таким проханням. Подивимося, чи виконає», – сказав Борис Філатов під час прес-конференції 23 травня. Він додав, що все ще залишається мером Дніпропетровська, а не Дніпра.

Борис Філатов повідомив, що міська влада звернулася до Кабміну та відповідних державних інституцій з проханням дати роз’яснення, що робити з перейменуванням.

Нині ж навколо перейменування багато спекуляцій. Деякі політики називають космічні суми, які доведеться витратити місту у зв’язку зі зміною назви. Утім, за словами Бориса Філатова, про мільйони не йдеться.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: