Фонд держмайна виставив на продаж «Президент-готель»

Фонд держмайна виставив на продаж «Президент-готель»
Президент-готель

Аукціон відбудеться у Фонді державного майна України 25 липня 2017 року

Фонд державного майна України оголосив продаж державного пакета акцій приватного акціонерного товариства «Президент-готель», що розташований у Києві на вул. Госпітальній, 12. Про це повідомляє прес-служба ФДМ.

До продажу пропонується 100% статутного капіталу товариства. Початкова ціна продажу пакета акцій - 323,142 млн грн.

Серед умов продажу: збереження основних видів діяльності протягом не менше ніж п’яти років, недопущення звільнення працівників протягом шести місяців від дня переходу права власності.

Аукціон буде проведено у Фонді державного майна України 25 липня 2017 року об 11:00.

Кінцевий термін прийняття заяв на участь в аукціоні – 19 липня 2017 року.

Довідково:

«Президент-готель» був побудований у 1990 р. і реконструйований протягом 2006- 2012 рр. Готель має 374 комфортабельні номери. Кожен із номерів оснащений відповідно до міжнародних стандартів, як 4-зірковий готель. Готель має велику прилеглу територію загальною площею 2,4 га. Будівля готелю складається з кількох багатоповерхових секцій з високою десятиповерховою секцією всередині. Готель відноситься до бізнес-сегменту. Має дві великі конференц-зали – конгрес-хол (кіноконцертний зал, 596 кв. м) та конференц-центр (873 кв. м), що складаються з окремих секцій для подій на майже 1000 осіб та кімнати для переговорів. Крім того, в готелі працюють п'ять банкетних залів на 490 осіб та розважальний комплекс на 127 осіб. Загалом, є можливість одночасного проведення 17 окремих подій. Також є підземна парковка на 65 автомобілів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: