Генпрокурор пояснив, чому не підписав підозру нардепу Онищенку

Генпрокурор пояснив, чому не підписав підозру нардепу Онищенку

Луценко вже вдруге повертає підозру Онищенку на доопрацювання САП.

Підозра народному депутатові Олександру Онищенку мала бути підписана сьогодні, однак у ній було виявлено низку неточностей. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

«Я збирався підписати підозру Онищенку вже сьогодні, але, на жаль, працівники юридичної служби виявили ще ряд незначних, але важливих недоліків у тексті підозри, складеної працівниками спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Хочу, щоб всі зрозуміли: від того, як буде складена підозра, залежить чи не поверне суд цю справу. Для когось видасться незначним формулювання „лідер угрупування“ чи „організатор злочинного угрупування“, але закон знає лише друге. Решта не відповідає чинному законодавству. А отже може бути використана захистом підозрюваного Онищенка для розвалу справи у суді», - зазначив він.

При цьому Луценко пообіцяв підписати підозру Онищенку найближчим часом. «Найближчі дні, сподіваюсь, кожна сторона зробить свою роботу і я не просто з легким серцем, а в повній відповідності з чинним законодавством підпишу підозру Онищенку», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: