Глава НАБУ: інформація про підготовку підозр Рабіновичу, Лещенку і Омеляну не відповідає дійсності

Глава НАБУ: інформація про підготовку підозр Рабіновичу, Лещенку і Омеляну не відповідає дійсності

«Звідки така інформація, я не знаю», - підкреслив Ситник

Глава Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник спростував інформацію ЗМІ про підготовку підозр лідеру партії «За життя» Вадиму Рабіновичу, народному депутату Сергію Лещенку та міністру інфраструктури Володимиру Омеляну.

Про це він заявив під час прес-конференції у Львові, передає «Укрінформ».

«Ця інформація на «Інсайдері»... Там було три прізвища, по-моєму: Омелян, Рабінович і Лещенко. Звідки така інформація - я не знаю. Це не відповідає дійсності», - повідомив Ситник.

Відзначимо, що раніше ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомляли, що антикорупційні органи готують підозри стосовно народних депутатів Вадима Рабіновича і Сергія Лещенка, а також міністра інфраструктури Володимира Омеляна. При цьому ніяких обґрунтувань для підготовчих дій правоохоронців не наводилося.

Нагадаємо, Рабінович закликав НАБУ розслідувати призначення величезних - розміром 1,2 млрд гривень - премій керівництву НАК «Нафтогаз України». Він зокрема нагадав, що насправді менеджери «Нафтогазу» не доклали жодних зусиль, щоб виграти суд - всю роботу за них зробила закордонна компанія, якій заплатили 25 млн доларів з державного бюджету.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: