Глава норвезького уряду вислухав розповідь Гройсмана про його досягнення

Глава норвезького уряду вислухав розповідь Гройсмана про його досягнення

Прем'єр-міністр України та Міністр закордонних справ Норвегії Бьорге Бренде обговорили реформи в Україні та співпрацю країн

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у середу, 6 липня, зустрівся із Міністром закордонних справ Королівства Норвегія Бьорге Бренде. Сторони обговорили хід реформ в Україні та обмінялися думками щодо продовження співпраці країн.

Гройсман нагадав делегації про старт роботи українсько-норвезької міжурядової комісії з економічного співробітництва, установче засідання якої відбудеться в Осло 26-27 вересня цього року. Україна зацікавлена у продовженні співпраці із Норвегією, наголосив прем’єр. Зокрема, важливим напрямком двосторонньої співпраці є енергетичний сектор.

Прем'єр-міністр поінформував міністра про головні пріоритети роботи українського уряду. Зокрема, він запевнив, що Кабмін «сконцентрований на забезпеченні макроекономічної стабілізації, покращенні державного управління, боротьбі з корупцією».

Також він повідомив про підготовку до приватизації державних підприємств, реформу газового сектору, та стосовно боротьби з корупцією у газовому секторі і фармацевтичному ринку.

«Ми йдемо тим шляхом, який дозволить Україні вирватися з того стану, де ми знаходимося через роки стагнації», - зазначив Гройсман.

Міністр  закордонних справ Норвегії Бьорге Бренде привітав початок судової реформи в Україні і запевнив у підтримці України Норвегією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: