Глава уряду закликав нардепів прийняти спецконфіскацію з будь-якими правками

Глава уряду закликав нардепів прийняти спецконфіскацію з будь-якими правками

Гройсман назвав прийняття спецконфіскації «справою честі»

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав Верховну Раду якомога швидше прийняти закон про спецконфіскацію, назвавши це «справою честі українського парламенту». Про це він заявив у ході години питань до уряду у Верховній Раді.

«Я вважаю, що справа честі українського парламенту – повернути гроші, які були вкрадені, в державний бюджет. Ці кошти повинні служити Україні та українцям. Уряд України розробив закон, який дає можливість врегулювати це питання. Якщо український парламент вважає, що даний закон повинні бути внесені зміни або доповнення – ми не заперечуємо. Нас цікавить відновлення справедливості абсолютно правовим шляхом. Тому ми підтримували і підтримуємо (спецконфіскацію), і вважаємо, що нам потрібно якомога швидше проголосувати цей закон і повернути гроші в державний бюджет», - сказав Гройсман.

Крім того, прем'єр припустив, що серед народних депутатів, які вчора не підтримали законопроект про спецконфіскацію, є особи, незацікавлені в тому, щоб конфісковані кошти колишньої української влади були направлені до держбюджету.

Нагадаємо, у четвер, 8 грудня, Рада провалила законопроект Кабінету міністрів про цивільну спецконфіскацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: