Главою АП призначено найбільш успішного губернатора України за версією Кабміну

Главою АП призначено найбільш успішного губернатора України за версією Кабміну

Внаслідок ротації в команді президента на посаді глави АП Бориса Ложкіна замінить Ігор Райнін

Новим главою Адміністрації президента призначено Ігоря Райніна, який раніше обіймав посаду голови Харківської ОДА. Про це 29 серпня на засіданні Національної ради реформ повідомив президент Петро Порошенко.

Внаслідок ротації в команді президента на посаді глави АП Ігор Райнін замінить Бориса Ложкіна, який іде з держслужби та займе посаду секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах.

У травні 2016 року Кабінет міністрів назвав Харківщину «найбільш успішним регіоном країни» за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів.

Як відомо, до призначення на посаду голови Харківської ОДА, в лютому 2015 року, Ігор Райнін близько трьох місяців пропрацював на посаді заступника глави Адміністрації президента.

Ігор Райнін – кандидат наук з державного управління. Закінчив Харківський авіаційний інститут ім. Жуковського, здобув ступінь магістра за спеціальністю «державне управління» в Національній академії держуправління при президентові України.

Був депутатом Харківської обласної ради VI і VII скликань. З лютого 2015 року по травень 2016 року очолював Харківську територіальну організацію партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: