Голівуд показав, чим буде вражати глядачів восени. Трейлери кіноновинок

Голівуд показав, чим буде вражати глядачів восени. Трейлери кіноновинок
Постер фільму «Тор Рагнарок»

Трейлери фільмів та серіалів, які будуть змагатися за увагу глядачів у кінці 2017 – на початку 2018 років, продемонстрували на Comic Con

На конференції Comic Con у Сан Діего провідні кіновиробники США презентували свої фільми і серіали, що вже від осені почнуть змагатися за увагу глядачів у кінотеатрах та на телебаченні. Враховуючи специфіку конвенту, що присвячений коміксовій тематиці, найбільше були схвильовані фани кіновсесвітів DC Comics та Marvel Comics, і студії їх не підвели.

DC показали новий трейлер кінокоміксу «Ліга справедливості», у якому знімуться Бен Аффлек, Генрі Кавілл, Галь Гадот, Джейсон Момоа, Рей Фішер, Езра Міллер та інші. Українські глядачі подивитися фільм зможуть з 16 листопада 2017 року. Фани DC вже кажуть, що, судячи з трейлера, за стилістикою ця стрічка виглядає світлішою за перші фільми кіновсесвіту, які були значно похмурішими.

2 листопада в Україні в прокат вийде «Тор Рагнарок» від конкуруючої студії коміксів Marvel. Це буде третій сольний фільм про бога з Асгарду. Фани вже охрестили перший трейлер, що був показаний на Comic Con, як надзвичайно вражаючий. У фільмі зіграють Кріс Хемсворт, Том Хіддлстон, Марк Руффало, Кейт Бланшетт, Ідріс Ельба, Джефф Голдблюм, Ентоні Хопкінс та інші. Судячи з трейлера, фільм буде знято в естетиці 80-х років.

Кінокомпанія 20th Century Fox показала другий трейлер шпигунського бойовика від режисера Метью Вона «Kingsman: Золоте кільце». Стрічка буде продовженням оригінального фільму «Kingsman: Таємна служба» 2015 року. З трейлеру остаточно стало зрозуміло, що до своєї ролі таємного агента повернеться Колін Ферт, герой якого, очевидно, виживе після поранення в око. У фільмі знімуться Терон Еґертон, Джуліанн Мур, Джефф Бріджес, Ченнінг Тейтум, Хеллі Беррі, Марк Стронг, Елтон Джон та інші. На українських екранах стрічка з’явиться 28 вересня.

Ще одним великим анонсом відзначились Warner Bros. Глядачі конференції перші побачили тізер нової режисерської роботи Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», яка ґрунтується на оригінальній фантастичній новелі. Стрічка з’явиться у кінотеатрах навесні 2018 року.

Перший трейлер «Lego Фільму: Ніндзяго» показала на Comic Con LEGO System A/S. Це анімаційний комедійний екшн-фільм, знятий на основі серії іграшок і однойменного серіалу Lego Ninjago. Прем'єра стрічки в Україні відбудеться 21 вересня 2017 року. Фільм розповідає про шістку ніндзя, які ночами захищають острів Ніндзяго від злодіїв та чудовиськ, а вдень вони — звичайні школярі.

Одним із найбільш очікуваних став трейлер другого сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», що виробляється кабельним телеканалом HBO. З нього зрозуміло, що багато акторів повернуться до ролей своїх героїв у першому сезоні, в тому числі Ед Гарріс, Джеймс Марсден, Еван Рейчел Вуд, Джефрі Райт, Тенді Ньютон. У другому сезоні творці покажуть, як зміниться парк атракціонів після повстання андроїдів. Трейлер містить сцени насилля, що можуть шокувати глядачів, тож не рекомендуємо його дивитись особам віком менше 18 років. Дата виходу серіалу не називається.

Кіносеріальний сервіс Netflix показав перший трейлер другого сезону науково-фантастичного серіалу «Дуже дивнi речi». За традицією сервіс зробить доступним для перегляду одразу всі дев’ять епізодів серіалу. Станеться це 27 жовтня.

Оприлюднений другий трейлер серіалу «Захисники», що знятий у співпраці між Netflix та Marvel Comics. Серіал стане доступний для перегляду вже 18 серпня.

Новий науково-фантастичний телевізійний серіал «Зоряний шлях: Діскавері» із однойменного всесвіту почне показуватися у США з 24 вересня. Серіал має 15 епізодів. Пілотна серія буде транслюватися на американському телебаченні, подальший показ буде здійснюватися на платному онлайн сервісі CBS All Access. У решті світу серіал буде доступний завдяки Netflix.

Також на Comic Con були показані трейлери шостого сезону «Стріли», четвертого сезону «Флеша», четвертого сезону «Готема», третього сезону «Легенд завтрашнього дня», третього сезону «Супердівчини», сьомого сезону «Американської історії жаху», восьмого сезону «Ходячих мерців» та інших серіалів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: