Головний аеропорт країни склав рейтинг найпунктуальніших авіакомпаній

Головний аеропорт країни склав рейтинг найпунктуальніших авіакомпаній
Фото kyivcity.travel

Серед найбільш відповідальних по відношенню до своїх пасажирів були авіакомпанії «Дніпроавіа», «Белавіа», Aegean, «Роза Вітрів»

Адміністрація аеропорту «Бориспіль» підготувала рейтинг пунктуальності авіакомпаній за два останніх місяці, повідомляє прес-служба аеропорту.

Так, протягом червня-липня 2016 року найбільш відповідальними по відношенню до своїх пасажирів були авіакомпанії: «Дніпроавіа», «Белавіа», Aegean, «Роза Вітрів», Azur Air. Показник їхньої пунктуальності з дотримання графіку польотів перевищив у цей період 90%.

«Більшість авіакомпаній, яких в нас 40 (п’ять нових приєдналися з початку поточного року), дотримувалися «золотої середини». Серед аутсайдерів опинилися наступні авіаперевізники: «Українсько-середземноморські авіалінії» (регулярність 65%), «Янейр» (63%), «Браво» (60%), El Al (34%), - йдеться у повідомленні.    

Нагадаємо, у червні була оприлюднена статистична інформація про затримки рейсів у «Борисполі». За даними американського сайту flightstats, протягом червня кожен п’ятий авіарейс вилітав з аеропорту із затримкою в середньому на 40 хвилин. При цьому, 80,88% авіарейсів вилітали або вчасно, або із затримкою до 15 хвилин. Найкращий результат серед регіональних аеропортів Європи, за даними flightstats, продемонстрував аеропорт міста Мінськ. Його показник - 91,8%.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: