Головний донецький супермаркет через три роки окупації: ні людей, ні товару. Опубліковані промовисті фото

Головний донецький супермаркет через три роки окупації: ні людей, ні товару. Опубліковані промовисті фото

Донецький «Амстор» через три роки окупації знаходиться у занепаді

Один з головних донецьких супермаркетів через три роки після початку окупації регіону російськими військами переживає занепад. Відповідно промовисті фото опублікував журналіст Денис Казанський.

«Амстор» на проспекті Ілліча, мабуть, доживає останні дні. Товару майже немає, всюди полки виглядають так, як ніби на дворі 1989-ий, деякі відділи взагалі закриті. Це був перший супермаркет у Донецьку. Пам'ятаю, коли його відкрили в 2003-му, це був справжній стрибок в іншу цивілізацію. Майже як безвіз. Люди їхали в цей «Амстор» з іншого кінця міста. Кожен день там можна було зустріти когось із «Шахтаря», - зазначив він у себе на Facebook .

Казанський відзначив, що раніше у місті вже був закритий інший супермаркет «Амстор», що розташовувався біля залізничного вокзалу. За його словами, це було передбачувано після занепаду самого вокзалу, який перестав створювати великий потік людей.

«Але цей найперший «Амстор» на Ілліча знаходиться на одній з головних транспортних артерій Донецька. І його загибель - сумний симптом. Це означає, що з економікою в Донецьку зовсім все погано», - додав журналіст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: