Гонтарева задоволена підсумками своєї роботи за два роки

Гонтарева задоволена підсумками своєї роботи за два роки
ednist.info

За словами глави Нацбанку, їй довелось пережити безсонні ночі, необґрунтовану критику та «потоки вигаданого бруду»

Голова Національного банку України Валерія Гонтаревазадоволена підсумками своєї роботи за два роки. Про це вона сказала в інтерв'ю «Українській правді».

«Тепер міжнародні експерти рекомендують іншим центробанкам країн, що розвиваються, брати з нас приклад - як цільову модель», - зазначила вона.

 «Ми пройшли  крізь страшний руйнівний шторм і вистояли, очистили банківську систему, перейшли на гнучке курсоутворення і нову монетарну політику інфляційного таргетування, ми трансформували центробанк з середньовічного монстра в модерний центробанк», - зазначила вона.

За словами Гонтаревої, їй було дуже складно, адже довелось пережити безсонні ночі, необґрунтовану критику та «потоки вигаданого бруду».

Втім, голова НБУ підкреслила, що після здійснення необхідних трансформацій та початку злагодженої роботи команди, їй стало легше працювати. «Коли закінчу цю роботу…, точно піду в sabbatical. (Зроблю перерву в роботі – Авт.)», - додала вона.

Як рніше повідомлялось, президент України Петро Порошенко вважає, що Валерія Гонтарева є найкращою главою Національного банку. Про це він сказав під час зустрічі представників групи країн-членів Міжнародного валютного фонду і Світового банку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: