Горбатюк про допит Януковича: ГПУ отримала великий арсенал для роботи

Горбатюк про допит Януковича: ГПУ отримала великий арсенал для роботи

Свідчення втікача Януковича можуть бути використані не тільки у справі проти «беркутівців», в якій він проходив свідком, а й у провадженні, в якому екс-президент виступає підозрюваним

Генеральна прокуратура протягом допиту екс-президента Віктора Януковича отримала великий арсенал для роботи.

Про це в інтерв’ю програмі «Лівий берег із Сонею Кошкіною» розповів голова Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

За його словами, ці свідчення можуть бути використані не тільки у справі проти «беркутівців», в якій Янукович проходив свідком, а й у провадженні, в якому екс-президент виступає підозрюваним.

«Ми надішлемо до суду (ростовського – Ред.) клопотання з метою отримання копій свідчень, щоб передати їх слідству і провести докладну перевірку. І їхня користь саме в цьому, якими б вони не були. Звичайно, докладні свідчення важливіші. Їх легше перевірити на відповідність реальним обставинам справи. До того ж, той обсяг інформації можна піддати психологічній експертизі – для виявлення будь-яких емоцій або ознак неправдивості. Тобто, ми отримали великий арсенал того, з чим можна працювати. До цього ми взагалі нічого не мали», – розповів Горбатюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: