ГПУ сподівається, що сьогодні припиниться вихід газети «Вести»

ГПУ сподівається, що сьогодні припиниться вихід газети «Вести»

Безкоштовне розповсюдження газети «Вести»

Можливе припинення діяльності медіа-холдингу «Вести» пов'язане з непрозорою процедурою його фінансування, заявив Матіос

Генеральна прокуратура України очікує припинення виходу щоденної газети «Вести» з п'ятниці, 14 липня. Про це на брифінгу сказав заступник генерального прокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

За його словами, фінансування медіа-холдингу «Вести» здійснюється з коштів, отриманих за надання в користування 1 тис. залізничних вагонів. «Сподіваюся, що з сьогоднішнього дня 1 тис. вагонів, вартість яких становить близько$ 40 млн, уже не будуть приносити дохід для безкоштовного розповсюдження такої красивої газети, як «Вести», та інших фейкових сайтів», - заявив Матіос.

Він підтвердив, що обшуки проходять в редакції видання, але наголосив, що журналістів холдингу не обшукують і вони не є фігурантами кримінального провадження.

Матіос стверджує, що можливе припинення діяльності медіа-холдингу «Вести» не пов'язане з якимись журналістськими матеріалами, а винятково з непрозорою процедурою його фінансування.

Нагадаємо, сьогодні Головна військова прокуратура разом із Національною поліцією проводять у Києві комплекс обшуків в приміщеннях «Гулівера», які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександру Клименку.

Правоохоронці проводять 183 обшуки у справі проти колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: