Гринів: Багатство Порошенка було частиною контракту, на який погодилось суспільство

Гринів: Багатство Порошенка було частиною контракту, на який погодилось суспільство

Люди свідомо обирали саме таку людину, вважає політик

Українське суспільство найняло ефективних менеджерів, у тому числі, багатих, щоб вони зробили для всієї держави те саме, що зробили для свого бізнесу. В образі Порошенка його багатство чи бізнесові якості були частиною того контракту, який суспільство сприйняло. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив лідер фракції БПП у Верховній Раді Ігор Гринів.

«Питання виконання чи невиконання обіцянок, звісно, є ключовим. Вимога суспільства традиційна: що сказав – те зроби. Тому політики мають не загравати з виборцями, а говорити про реальні, здійсненні речі», - уточнив він.

Гринів вважає, що проблема Порошенка полягає не в тому, чи продав він, чи не продав «Рошен».

«Обіцянка «жити по-новому» не була обіцянкою, що Порошенко буде жити по-новому, це була обіцянка, що суспільство житиме по-новому. Нині люди не сприймають сьогоднішній стан речей як життя по-новому й покладають за це відповідальність на президента. Він має всі можливості й потенціал ще змінити правила гри. Ще дуже малий період пройшов, до того ж він пройшов під складними воєнними пріоритетами. І сьогодні настав ключовий час почати виконувати свою обіцянку «жити по-новому»», - сказав нардеп.

Він також додав, що «Питання навіть не в олігархах, а в нових правилах гри.

«Суспільство вимагає справедливості й рівного та відкритого доступу», - резюмував Гринів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: