Грошей нема, але ви тримайтесь. Бюджет окупованого Криму на 2017 рік буде на 10% меншим за цьогорічний

Грошей нема, але ви тримайтесь. Бюджет окупованого Криму на 2017 рік буде на 10% меншим за цьогорічний
Фото joinfo.ua

Бюджет окупованого Криму буде сформовано з урахуванням асигнувань 2016 року за мінусом 10%

Бюджет окупованого Криму на 2017 рік скоротиться на 10% порівняно з цьогорічним. Про це на засіданні «комітету Держради Криму з міжнаціональних відносин» повідомила «заступник міністра фінансів» республіки Оксана Губернаторова, пише видання «Новости Крыма».

«У нас є протокол Дмитра Козака від 15 червня, в якому зазначено, що бюджет Республіки Крим буде сформовано з урахуванням асигнувань 2016 року за мінусом 10%, тому що ми є високодотаційним регіоном», – наголосила вона.

Заявки на наступний бюджетний рік, уточнила «заступник міністра», розглядає комісія під керівництвом «віце-прем'єра» Віталія Нахлупіна. Всі плановані витрати комісія зменшує на 10%. «Це не стосується заробітних плат, комунальних платежів і заходів соцпідтримки, – уточнила Губернаторова. – Але всі інші витрати зменшено на 10%, в тому числі і в бюджетах муніципальних утворень».

За словами «заступника міністра фінансів», до 30 вересня проект бюджету окупованого Криму на 2017 рік необхідно узгодити в міністерствах фінансів і економічного розвитку РФ.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко під час промови на 13-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії зазначив«Цілком очевидно, що окупаційна влада не здатна забезпечити належний соціальний рівень в окупованому Криму. Як сказав Медведєв «Грошей більше немає, але ви тримайтеся».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: