Гройсман обіцяє до кінця тижня розробити стратегічний план дій

Гройсман обіцяє до кінця тижня розробити стратегічний план дій

Традиційне відеозвернення Гройсмана

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що до кінця поточного тижня в уряді буде завершено роботу над планом дій. Про це він повідомив у своєму традиційному відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

«Цього тижня ми завершуємо роботу над операційним стратегічним планом, який чітко визначатиме, що ми робимо до кінця цього року в усіх сферах життя. Ви побачите, що там є дуже конкретні кроки, коли ми його представимо і ствердимо на уряді. Це - спільний продукт усієї нашої урядової команди спільно з командою Ради реформ. Ми обговоримо це все ще додатково з народними депутатам - членами коаліції для того, щоб це був наш план дій, і після цього ми його затвердимо», - сказав Гройсман.
Він упевнений, що нерозв'язних завдань перед урядом зараз немає. «Наближення до наявних сьогодні проблем мене переконує в тому, що немає завдань, які ми не могли б з вами вирішити. Я абсолютно оптимістично налаштований на подальшу роботу, я впевнений у тому, що ми наведемо лад в усіх сферах державного управління, що дасть можливість людям спокійно і нормально жити. Нам потрібний оптимізм, віра і важка робота, якої ми з вами не боїмося», - заявив Гройсман.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: