Гройсман побачив, як при ньому тепер все росте

Гройсман побачив, як при ньому тепер все росте
Володимир Гройсман в Парижі

Гройсман заявив, що уряд здійснив низку кроків щодо поліпшення бізнес-клімату в країні

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що в Україні почалося економічне зростання. Про це він заявив після відкриття Французько-українського бізнес-форуму в Парижі, повідомляє урядовий портал.

«У нас є дуже великий запас можливостей, які ми повинні якісно використовувати. Я переконаний в тому, що в середньостроковій перспективі ми покажемо один з найкращих результатів економічного зростання в Європі», – наголосив Гройсман.

Він також заявив, що «уряд здійснив низку кроків щодо поліпшення бізнес-клімату в країні». Зокрема, нагадав прем’єр, реформу державних закупівель та «кроки з дерегуляції та боротьби з корупцією». Крім того, Гройсман похизувався перед іноземними бізнесменами «знищенням монополії в нафтогазовому секторі» України.

«Такі реформи спонукають бізнес більше довіряти, більше інвестувати», – додав прем'єр.

Як відомо, прем’єр-міністр Володимир Гройсман серед іншого майна у своїй декларації вказав на колекцію з 12 годинників. Це дорогі годинники відомих брендів класу люкс: Audemars Piguet, Rolex, Girard-Perregaux, Parmigiani, Ulysse Nardin, Boucheron та Breguet, вартість майже кожної моделі становить десятки тисяч доларів.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Золото Гройсмана. Де прем’єр «викопав» гроші на підвищення «мінімалки»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: