Гройсман пообіцяв збільшити фінансування освіти на 10 млрд грн

Гройсман пообіцяв збільшити фінансування освіти на 10 млрд грн

Кабмін визначив освіту як один з пріоритетів, формуючи бюджет на наступний рік

Кабінет міністрів має намір збільшити фінансування сфери освіти на близько 10 млрд грн в 2017 році. Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман у себе на сторінці у Facebook.

«Інвестиції в освіту - це інвестиції в майбутнє. Ми визначили освіту як один з пріоритетів, формуючи бюджет на наступний рік, і плануємо збільшити фінаснування приблизно на 10 млрд гривень», - написав Гройсман у привітанні з нагоди Дня знань.

 Він зазначив, що зарплати працівникам освіти з наступного року піднімуться на два щаблі в тарифній сітці - зокрема, за рахунок додаткових ресурсів.

 

Як повідомлялось, 31 серпня, відкриваючи засідання Кабінету міністрів, Гройсман висловив сподівання, що уряд внесе до Верховної Ради «реалістичний» державний бюджет вже у вересні.

Підвищення зарплат вчителям, за його словами, буде закладено у цьому бюджеті.

Дізнатися про рекомендації МОН щодо побудови навчального процесу у новому навчальному році можна у статті «Главкома»: «Здрастуй, школо! Всі головні зміни, які чекають на вчителів, школярів і батьків у новому навчальному році».

Про вплив на дітей та дорослих нових рекомендацій Міністерства освіти і науки читайте в інтерв'ю дитячого психолога Катерини Гольцберг.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: